Translate

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Helppo ja nopea kesäkakku

Miehen juhliin tekemäni moussekakku onnistui niin hyvin, että päätin tehdä samantyylisen kakun, hieman eri aineksista, viikonlopun kahvitteluun.

Käytin  pohjaan Jyväshyvän kaurakeksejä ja mousseksi valitsin Deckerin valkosuklaamoussen( kaksi pussia). Banaanin lisäksi laitoin väliin tuoreita mansikoita.

Tämä oli versio oli ihan hyvä, mutta minä olisin kaivannut siihen hieman potkua jostakin karvaammasta. Ehkä ripaus tummaa kaakaojauhetta olisi taittanut valkosuklaan makeutta ja tuonnut kakkuun sen vivahteen jota itse jäin kaipaamaan. Tosin lapset ja mies kyllä pitivät tästäkin versiosta hyvinkin paljon, eivät kaivanneet sen enempiä vivahteita tai muitakaan kommervenkkejä.  Poikaporukkaa tuntuu välillä vähän naurattavan äidin nyassien ja vivahteiden kaipuu. Mansikat on mansikoita ja kerma kermaa, sanoi nuorin poika näille pohdinnoille. Niin se kai sitten on.

Parasta tässä kakussa on kyllä ehdottomasti se, että tämä on uuniton kakku. Vaikkei nyt olekaan helteet hellineet, niin tämä olisi hyvä kakku tehdä vaikka mökillä. Helppo ja nopea.





1 kommentti:

  1. nam nam näyttää ja kuulostaa hyvältä :)

    http://bettinaw.blogspot.fi/

    VastaaPoista