Translate

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Lahja pikkuiselle tyttöselle

Saimme kutsun ihanan pienen tytön 5-v. synttäreille. Aiheena on tiede, mutta ehdin jo kertaalleen unohtaa sen vääntäessäni korua tälle neitokaiselle. Tarkoituksena oli tietysti tehdä jotain tieteeseen liittyvää. No, unohdin ja muistin teeman vasta iskiessäni viimeisiä lyönteja valmistamaani hopeiseen sarjaan.

Ostin Virossa käydessäni sarvesta tehtyjä nappeja, joissa oli kukkakuvioita. Tein napin ympärille hopeasta sarjan, johon juotin kiinni lenkin. Istutin tuon sarjan kiinni nappiin, mikä muuten osoittautuihin napin reunojen epätasaisuuden vuoksi vähän vaikeammaksi, kuin alunperin ajattelin. Varsinkin kun minulla ei  ole kaikkia työkaluja tuohon istuttamiseen. Jouduin siis hieman soveltamaan tässäkin kohdassa. Käytännössä tein tuon istuttamisen pallopääpunsselilla ja vasaralla. Hieman oli vaikeaa, mutta sain kuin sainkin sarjan kiinni.

Kaapista löytyi helmiä ja valkoista narua, joista tein korun kaulanauhan. Lisäski minulla oli valmiita magneettikiinnityspalloja säilössä, joten tein kiinnityksen niistä.


Lahjarasian valmistin taas tapetista origamitaitteluin. Tein myös tapetista lahjapussukan, jonka sivut ompelin saumurilla. Nyörinä on matonkuden.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti