Translate

perjantai 7. helmikuuta 2014


Asiakirja lokerikko



Olen tähän mennessä tehnyt lähinnä ruokapäivityksiä, mutta tänään laitan lupaamastani käsityöprojektista muutaman kuvan ja historiikkia.

Ystäväni lupautui jokin aika sitten tekemään meille kotiin kangaspäällysteisen lokerikon, johon voin siististi säilöä postia ja tärkeitä papereita.  Meillä oli aikaisemmin keskikerroksen rappusien ovessa sellainen aika hirveä muovihökötys, johon sitten tungin kaiken tarpeellisen ja tarpeettoman. Sinänsä ihan toimiva ratkaisu, mutta varsin ruma.

 Ystäväni tuli siis apuun, isoine pahveineen ja ihanine valkoisine pellavakankaineen. Olin lähinnä itse avustajana. Hän teki kaiken ison työn ja työtä tuossa lokerikossa tosiaankin riitti. Lopputulos on minusta varsin toimiva ja erittäin kaunis. Kuvissa tuo lokerikko ei tosin pääse ihan oikeuksiinsa, mutta yritän ottaa parempia kuvia joku päivä. Tarkoitus  on lisätä vielä siihen lokerikkojen kohdalle nimitagit.Tageissa  tulee varmasti lukemaan laskut, lasten paperit ja asiakirjat. 








Lokerikko rakennettiin aaltopahvin päälle.  Taustassa kankaan ja pahvin välissä on kerros pehmustetta. Varsinaisten lokerikkojen kankaat on liimattu suoraan kiinni pahveihin. Ystäväni oli törmännyt ohjeisiin  Pinterestissä.  Linkistä löydät tarkemmat ohjeet tälle lokerikolle. 

Lokerikon koristeet on ystäväni tuomia vanhoja pitsejä, jotka olen kiinnittänyt nuppineuloin. Tarkoitus on laittaa niitä lisää. Haluan että ulkonäköä voi muutella.  Koko komeus kestää aika ison määrän papereita, tällä hetkellä siinä on paperia noin kahden kilon verran.  Aikaa tähän projektiin meni pari iltaa ja muutama lasi kuoharia.  Meillä oli oikein mukavaa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti