Translate

maanantai 26. toukokuuta 2014

Pom pom pompulatyyny


Virkkaus matonkuteella ja isolla koukulla on aika koukuttavaa tekemistä. Siinä kun näkee nopeasti kättensä tulosten jäljen ja saa isosti aikaisesti. Olen siitä syystä nyt kaikki vapaahetket virkannut. On tullut erinäisiä säilytyskoreja ja pannunalusia väkerrettyä. Esittelen niitä myöhemmin tarkemmin. Eilen sain tehtyä valmiiksi pompulatyynyn, joksi vanhimmainen poika heti tyynyn nähdessään risti. Siitä tuli ihan hauska, joten ajattelin esitellä sen tänään.

Miulla on erivärisiä matonkuteita kaapissa pari isoa kassillista, joten sain niistä tehtyä iloisen pompulatyynyn. Aikaa virkkaukseen ei mennyt kuin yhteensä ehkä 4 tuntia. Täytin tyynyt vanhoilla tyynyillä jotka olin päättänyt laittaa pois niiden päällisen huonon kunnon takia. Pallon halkaisija on noin 40 cm.  Rahaa tähän tyynyyn ei siis mennyt paljoakaan. Matonkuteet olen saanut jostain kirpparilta käytännöllisesti katsoen ilmaiseksi. Hienointa tietysti miusta on se, että se on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaalista.

Pallo on valmistettu kokonaan kiinteällä silmukalla. Päällisen muodon tein hyppäämällä aina rivin neljässä kohdassa yhden silmukan yli ja viimeisillä riveillä tihensi pallon muotojen mukaisesti tahtia. Viimeistelin siis tuon pallon siten, että siellä oli tyynyt sisällä.



Pallon pohjaa sisältä palloa. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti